Menu Sluiten
  • WARM

    De zorgvilla telt 9 kamers. De bewoners mogen deze zelf inrichten. Eigen smaak en wensen staan voorop. In de gezamenlijke huiskamer kan men met de andere bewoners gezellig koffie of theedrinken.

  • Persoonlijk

    Er worden activiteiten gedaan onder leiding van de verzorgenden en vrijwilligers. Er is een goede samenwerking met de Buurtkamer van ‘t Kerspel in Nijeveen. De warme maaltijd wordt gekookt samen met de bewoners.

  • Thuis

    Het tijdstip van het ontbijt is naar wens van de bewoner. De gezamenlijke lunch en warme maaltijd is altijd een fijn samenzijn.

In de Krant

Zorgvilla Nova in "De Molen" (27 oktober 2020)

In het logo van Zorgvilla Nova is een vogel verwerkt, met in haar vleugel een hart: de vogel is opgewekt en vol levenslust. De vleugel symboliseert een veilige omgeving waarin de bewoners zich beschermd mogen weten onder verzorgende vleugels. Het hart in haar vleugel betekent: zorg met warmte, geduld en liefde. Zorgvilla Nova is een warm – persoonlijk – thuis geworden, waar 24 uur zorg wordt verleend door gedreven en gediplomeerde verzorgenden. Het biedt een warm en vertrouwd thuis aan mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking, of mensen die tijdelijke opvang zoeken.

Video afspelen